Toplinarstvo

Mnoge velike tvrtke iz područja toplinarstva odlučile su se za nadzor i upravljanje svojim postrojenjima. Takvom odlukom omogućeno je jednostavnije i učinkovitije poslovanje, uz povećanje ušteda i smanjenje mogućnosti pogrešaka u radu. Svi potrebni uređaji povezuju se, kako bi se omogućio automatski rad cijelokupnog postrojenja uz minimalnu interakciju od strane korisnika – SELF DRIVEN SYSTEM.

Duplico d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki na području modernizacije i automatizacije u toplinarstvu. Izdvajamo modernizaciju i automatizaciju sustava za HEP Toplinarstvo, Pogon Sisak. U sklopu projekta modernizirali smo dvije toplinske stanice (TS Brzaj, TS 1), te sustav za povrat kondenzata na svim toplinskim stanicama. SCADA aplikacijom omogućeno je praćenje, nadzor mjerenih veličina (tlak, protok, temperatura itd.), kao i upravljanje radom sustava.

U Slavonskom brodu napravili smo krovne kotlovnice za grijanje zgrada s toplinskim pumpama. Programskom aplikacijom korisniku je omogućeno praćenje i nadzor sustava sa detaljnom dijagnostikom svakog posebnog uređaja. Također, omogućena je dojava smetnji i poremećanja (alarmi) putem SMS poruka.

Podrška 24/7