Proizvodnja

Trenutni razvoj u sektoru energetike i ekologije zahtijeva sve veću uporabu obnovljivih izvora energije u svijetu, što dovodi do sve većeg pritiska na proizvođače. Tehničke inovacije se stalno uvode i proizvodni standardi su usmjereni prema sve većoj kvaliteti i produktivnosti. Duplico M2e sustavi su specijalizirani za automatizaciju procesa u tim industrijama i nude proizvođačima niz proizvoda i usluga za provedbu procesa proizvodnje s velikom preciznošću i učinkovitosti.

Duplico M2e sustav karakterizira integracija standardiziranih sustava i komponenti u prilagođena rješenja za svakog korisnika zasebno. U novije vrijeme koristimo i Kuka robote koji se u sustave mogu integrirati izravno ili uz male modifikacije.

Upravo roboti predstavljaju automatizaciju proizvodnje, a automatizacija predstavlja tehnološki napredak. Procesomogućuje da strojevi preuzmu poslove od ljudi, ali ne na način da ih zamjene i učine nepotrebnima već da njihov rad unaprijede i učine efektivnijim. Na primjer, poslovi koji su jednolični, opasni ili zahtijevaju visok stupanj preciznosti često su automatizirani, čime se radniku omogućuje da se usredotoči na logistiku, kontrolu kvalitete i druge poslove.

Vrlo smo iskusni u automatizaciji industrijskih proizvodnih procesa u svim njihovim aspektima, od savjetovanja, planiranja, dizajna pa sve do proizvodnih operacija. Kao rezultat, znamo što govorimo što smo dokazali brojnim projektima kroz sveobuhvatne inženjerske usluge i iskustvo u integraciji što dovodi do učinkovitih rješenja. Pružamo rješenja za automatizaciju u okviru vašeg proračuna i sa vrlo kratkim fazama razvoja.

Kada je riječ o održivosti, u suradnji sa Kuka robotima razvijamo metode proizvodnje koje smanjuju utjecaj na resurse okoliša.

Podrška 24/7