Prehrambena i Farmaceutska Industrija

Uz usluge koje pružamo privatnim i javnim korisnicima, specijalizirani smo i za izvođenje tehnoloških i netehnoloških instalacija u farmaceutskoj industriji. U tom segmentu omogućavamo projektiranje i izvođenje tehnologije grijanja cjevovoda, plinodojave i MUR-a, automatizaciju ventilacije i klimatizacije te rješenja za upravljanje čistim sobama, za proizvodnju i distribuciju medija te za nadzor potrošnje energije.

Za farmaceutske industrije nudimo rješenja za manje zahtjevne procese u segmentu proizvodnje tvari, ali i za one zahtjevnije radi čega izvodimo kompromis između automatizacije visoke kvalitete i fleksibilnosti procesa. U to su uključeni proces priprave sterilnih rješenja, proizvodnja ampula i granulata te serijski orijentirani složeni kemijski procesi.  Poslujemo na temelju politike kvalitete i u skladu s politikom očuvanja okoliša te smo razvili vlastite korisničke alate kao potporu vođenja procesa receptura u skladu sa standardima.  Industriji farmaceutike posvećena je posebna pozornost, pa su u skladu s time doneseni međunarodni i nacionalni propisi koje su dužni poštovati kako bi se osigurala kakvoća. Duplico također strogo prati farmaceutsku regulativu u kojoj se nalaze ključna rješenja za nadzor proizvodnje. Radi brojnosti naših visoko kvalitetnih partnera, osiguravamo kvalitetu izvedbe i nadzora svih tehnoloških i netehnoloških procesa.

Za svaku farmaceutsku industriju možemo pružiti rješenja vezana uz upravljanje potrošnjom energije, distribuciju plina, vodoopskrbu, odvodnju te nadzor svakog sistema jednostavnim tehnološkim rješenjima preko daljinskog upravljanja aplikacijama.

Pliva Hrvatska d.o.o. najveći je korisnik naših sustava automatizacije i rješenja u farmaceutskoj industriji. Uz to sudjelujemo u izgradnji pogona u Savskom Marofu kao izvođač elektroradova.

Podrška 24/7