O Nama

Tvrtka Duplico d.o.o. osnovana je 2002. godine, a danas kao lideri u tehnološkim inovacijama imamo širok spektar proizvoda i usluga koje nudimo tržištu, od kojih je većina bazirana na vlastitim inovativnim rješenjima.

Certificirani smo partneri za Siemens, PcVue i GE Intelligent Platforms, a specijalizirani smo  za:

  • implementacije  rješenja  u  industrijskoj  automatizaciji proizvodnih i komunalnih poduzeća,
  • daljinski nadzor i upravljanje komunalnom infrastrukturom,
  • montažu sustava automatskog vođenja procesa parnih i toplovodnih kotlova u kotlovnicama u zemlji i inozemstvu,
  • upravljanje i nadzor nad korištenjem obnovljivih izvora energije (plin, voda i sl.).
  • robotiku

U Hrvatskoj i inozemstvu, u sklopu farmaceutske, prehrambene i naftne industrije projektiramo i izvodimo elektro-radove, sustave nadzora i upravljanja u energetici i zgradarstvu kao i nad telemetrijskim stanicama, programiramo SCADA software i    izrađujemo energetske upravljačke elektroormare.

Naš glavni tržišni adut je inovativnost. Kroz godine smo, samostalno i u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, razvili mnoga inovativna rješenja koja se primjenjuju u mnogim  komunalnim tvrtkama i gradovima RH. Izdvajamo sustav nominacije plinske potrošnje i sustav detekcije propuštanja vodovodnih cijevi te vlastitu patentiranu metodu sigurnog prijenosa telemetrijskih podataka (P20050410) koja je implementirana u preko 1000 stanica daljinskog nadzora i upravljanja vodovoda, odvodnje i plinoopskrbnih sustava diljem RH. Registrirali smo žig “Machine to Environment” (Z20100246)  koji predstavlja sustave upravljanja potrošnjom energije i povećanjem energetske učinkovitosti koje smo razvili i primjenjujemo u  Duplicu.

U svom 17 godišnjem iskustvu izveli smo preko 3000 projekata i ostvarili izvanrednu suradnju sa velikim tvrtkama iz farmaceutske, prehrambene i naftne industrije, kao i s vodećim tvrtkama u energetici i građevini u Hrvatskoj i inozemstvu.

Jedno područje djelatnosti odnosi se na implementaciju, najam i održavanje ispisnih rješenja na području Republike Hrvatske. Uz generalno zastupstvo Sharp ispisnih rješenja u svojoj ponudi nudimo i ispisna rješenja marke Lexmark, Brother i Develop. U sklopu implementacije ispisnih rješenja u velike koropracije i tvrtke osmislili smo set naprednih alata MFP Cloud koji korisnicima omogućava dodavanje, upravljanje i ispisivanje dokumenata iz bilo koje točke svijeta sa bilo kojeg registriranog multifunkcijskog uređaja.  Za isti smo registrirali žig pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, pod brojem Z20111674.

S osnove implementacije i održavanja ispisnih rješenja tvrtka Duplico surađuje s više od 1000 klijenata, sa više od 500 sklopljenih ugovora za najam i održavanje ispisnih rješenja. Neki od važnijih klijenata u segmentu ispisnih rješenja su: Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Klinički bolnički centar Zagreb, Hrvatska narodna banka, Jadransko osiguranje d.d., Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Ministarstvo pravosuđa (Općinski, Županijski sudovi i Prekršajni sudovi), Zagrebačka županija, Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Alstom Hrvatska d.o.o., Osnovne škole i Dječji vrtići grada Zagreba i okolice i dr.

Slider 01
Podrška 24/7