Kotlovska Postrojenja

Jedna smo od vodećih tvrtki koja se bavi modernizacijom i automatizacijom u toplinarstvu. Osnovni zadatak kotlovskog postrojenja je transformacija kemijske energije goriva u toplinsku energiju, a glavni dio je parni kotao koji služi za transformiranje energije. U Duplicu izgradnja energetskih, toplinskih i procesnih sustava čini zasebno područje. Kvalitetnim kotlovskim postrojenjima osiguramo povećan prijelaz topline i visok stupanj djelovanja, te očuvanje okoliša. Kotlovi se upotrebljavaju u pogonima gdje je potreba za parom uvjetovana tehnološkim procesom rada – kao što su pekare, kuhinje i industrijski objekti. U Duplicu vam omogućavamo nadzor i upravljanje svojim postrojenjima jer time dobivate jednostavnije i učinkovitije poslovanje, povećanje ušteda i smanjenje mogućnosti pogrešaka u radu. Izvodimo povezivanje i automatski rad cjelokupnog postrojenja uz vašu minimalnu interakciju te smo stvorili „Self driven system“.

Primjer kvalitetne izvedbe su krovne kotlovnice za grijanje zgrada s toplinskim pumpama koje smo izradili u Slavonskom brodu.  Također smo u  sklopu projekta modernizirali i automatizirali dvije toplinske stanice te sustav za povrat kondezata na svim toplinskim stanicama za HEP Toplinarstvo, Pogon Sisak. Inovacija koju možete dobiti od nas je praćenje i nadzor sustava s detaljnom dijagnostikom svakog posebnog uređaja i kotla, ali i dojava smetnji i poremećaja putem alarma kroz SMS poruke.

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u projektiranju, izradi te funkcionalnim puštanjima u rad elektro ormara. Među našim proizvodima nalaze se i ormari za upravljanje radom kotlovnica te oni za mjernu i regulacijsku opremu.

Podrška 24/7