Farmaceutska Industrija

Specijalizirani smo za izvođenje tehnoloških i netehnoloških instalacija u farmaceutskoj industriji,  projektiranje i izvođenje tehnologije grijanja cjevovoda, plinodojave i MUR-a, automatizaciju ventilacije i klimatizacije, rješenja za upravljanje čistim sobama, rješenja za proizvodnju i distribuciju medija (vruća i hladna voda, pročišćena, deionizirana voda, itd.), rješenja za nadzor potrošnje energije.

Sva rješenja tvrtke Duplico slijede preporuke i stvorena su u skladu sa potrebama naših korisnika kako bi se očuvala usklađenost s prirodom.

Nudimo rješenja za manje zahtjevne procese u segmentu proizvodnje tvari te za zahtjevnije segmente farmaceutske tehnologije (proces priprave sterilnih rješenja, proizvodnja ampula i granulata), serijski orijentirane složene kemijske procese u segmentu proizvodnje tvari, što zahtjeva kompromis između automatizacije visoke kvalitete i fleksibilnosti procesa. Takvim izazovima pristupamo s namjenskim alatima za serijsko izvođenje koje podržava razvoj receptura i provedbe procesa u skladu sa standardima.

Razvili smo vlastite korisničke alate kao potporu vođenju procesa receptura u skladu sa standardima. U skladu sa farmaceutskom regulativom u kojoj su ključna rješenja za nadzor proizvodnje, strogo slijedimo preporuke, a rješenja kreiramo u skladu sa svim potrebnim zahtjevima standarda.

Osmislili smo vlastiti sustav upravljanja i regulacije električnog procesnog grijanja preko PLC uređaja.

Uspješno smo izradili MCC sustav ormara za farmaceutske procesne jedinice s našim Siemens solution  partnerom i tehnologijom ormara tvrtke Logstrup.

Najveći korisnik naših sustava automatizacije i rješenja u farmaceutskoj industriji je tvrtka Pliva Hrvatska d.o.o., a kao renomirani izvođač elektroradova sudjelujemo i u izgradnji pogona u Savskom Marofu, u sklopu čega smo izveli:

– puštanje u pogon 20kV trafostanice TS-65

– projektiranje i izvođenje preko 5000m grijačih kabela implementiranih na cjevovode i spremnike

– osmišljavanje i provedba automatizacije postrojenja izradom MCC i DCS ormara

– ožičenje elemenata MUR-a na projektu odsisa procesnih plinova

– izvođenje sustava plinodojave na zgradi kvalitete

 

Podrška 24/7