Energetika

Osim projektiranja, izrade, ispitivanja i funkcionalnim puštanjima u pogon elektro-ormara, Duplico kroz sustave upravljanja potrošnjom energije omogućava učinkovito upravljanje energijom u zgradarstvu i industriji. Izradili smo sustav upravljanja potrošnjom energije koji je pravi alata za sva područja uspješnog upravljanja energijom i primjenjujemo ga u svim našim rješenjima i projektima. Posebnost koju nudimo je daljinsko upravljanje i očitanje potrošnje struje u vašoj distribucijskoj lokaciji. Bežično pristupanje poboljšali smo bežičnim senzorima, uređajima za prikupljanje podataka o potrošnji energije, sustavima automatskog upravljanja uređajima u svrhu smanjenja potrošnje energije, a sve s ciljem vaše uštede i povećanja energetske učinkovitosti.

Zbog kompletne usluge koju nudimo možemo generirati izvještaje te analizirati potrošnju energije kao i predvidjeti potrošnju energije uzimajući u obzir meteorološke i klimatske prilike. Kao dokaz da smo kroz čitav proces uz vas i vaše poslovanje, nudimo i savjetovanje o tome koje mjere poduzeti kako bi efikasnije gospodarili energijom.

Neki od naših proizvoda su razvodno-upravljački ormari, ormari za kompezaciju jalove energije, ormari za telekomunikacije, automatizaciju, ormari za upravljanje radom kotlovnica, za mjernu i regulacijsku opremu te specijalni ormari. Svi su metalni, poliesterski, samostojeći i s različitim stupnjem IP zaštite. Kako bi bili sigurni u našu uslugu, posjedujemo certifikate za montažu i spajanje opreme te izradu ožićenja u suradnji s danskom tvrtkom Logstrup, s trvrkom ABB i Eaton.

Razvijenosti energetike u korist ide i naš proizvodni pogon koji se nalazi u sklopu tvrtke veličine od 315m2 za izradu elektro-ormara te skladište elektromaterijala. U pogonu se nalaze specijalni uređaji i alati koji omogućavaju kvalitetnu, preciznu i samostalnu izradu ormara. Pružamo vam sve u vlastitoj proizvodnji.

Podrška 24/7